Center TV live-ülekanne

Telekanal:Center TV

Riik: Kreeka

Kategooria: Avalik

4.5 häält 5

6 -st

Center TV vaadata voogedastust otseülekandena

Το CENTER TV το πρώτο κανάλι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από το 1991, με έδρα την Καβάλα, έχει καταξιωθεί πλέον ως ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός στην Περιφέρεια, με σημαντική προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με εξαιρετική υλικοτεχνική και ανθρώπινη υποδομή και με εντυπωσιακά αποτελέσματα διείσδυσης στο τοπικό του κοινό.
Δίνει έμφαση στην ποιότητα των εκπομπών με πρωτοποριακές παραγωγές ενώ παράλληλα επενδύει στα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας

Riigid

  • Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ είναι κυπριακός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ο Τηλεοπτικός σταθμός FLASH ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1995, εκπέμποντας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Με πρόσφατες επενδύσεις, ο FLASH ακολουθεί τα πιο

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Το Επιλογές Τηλεόραση είναι ένα από τα πρώτα τοπικά κανάλια σε τηλεθέαση από την Σέρρες. Στο πρόγραμμα του περιέχει τοπικά νέα, ελληνικές εκπομπές και ειδήσεις.

    4.3 из 5

    11 голосов